Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020-5312345
  • info@driessenrappange.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Telefoon 020-5312345

Kennis maken

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact op
24-07-2014

Vliegtuigramp MH 17

Net als iedereen in Nederland, zijn ook wij enorm geschrokken van de vreselijke vliegtuigramp in de Oekraïne. Complete gezinnen die ineens uit elkaar worden getrokken, intens verdriet bij nabestaanden, vrienden en collega's.  Een dramatische gebeurtenis die over de hele wereld een enorme impact heeft gehad. Niet alleen omdat dergelijke diep ingrijpende gebeurtenissen veel tijd nodig hebben om verwerkt te kunnen worden, maar ook omdat velen zich zullen afvragen hoe verzekeringmaatschappijen met de financiële gevolgen hiervan zullen omgaan. 

Verzekeringmaatschappijen
De gebeurtenis heeft zich voorgedaan in een situatie waarin we rustig kunnen spreken over 'oorlog'. Verzekeringmaatschappijen spreken dan vaker over 'molest'. Situaties waarin de gevolgen zo groot kunnen zijn, dat verzekeringmaatschappijen ze niet (alleen) kunnen dragen. Op grond daarvan worden in vrijwel alle polissen dergelijke situaties uitgesloten van dekking.

Gewoon dekking
Maar in dit geval hebben de verzekeringmaatschappijen, verenigd in het Verbond van Verzekeraars, de uitspraak gedaan, in dit geval op deze 'molestuitsluiting' geen beroep te zullen doen. Afhankelijk van de dekking die in de reis- en/ of annuleringsverzekering van toepassing was, zullen de verzekeraars schadeaangiftes dus gewoon in behandeling nemen.

Iedereen die door deze vreselijke gebeurtenis op welke manier dan ook geraakt is, wensen wij de nodige sterkte toe hier mee om te kunnen gaan. En u mag er van overtuigd zijn, dat de verzekeringswereld de nabestaanden van de getroffenen gelukkig zo goed mogelijk bij zal staan. 

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens