Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020-5312345
  • info@driessenrappange.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Telefoon 020-5312345

Kennis maken

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact op
12-02-2015

Ziektekosten tijdens de wintersport?

Het wintersportseizoen is weer in volle gang en veel mensen zoeken weer de sneeuw op deze winter. Hoort u bij de groep wintersporters, ga dan vooral even goed na hoe uw medische kosten dan verzekerd zijn. Want uw eigen zorgverzekering of uw doorlopende reisverzekering geven daar geen standaard dekking voor!

Basisverzekering

In Nederland is iedereen voor medische kosten verzekerd via de Basisverzekering. Deze biedt werelddekking voor spoedeisende en niet-spoedeisende behandelingen die in ons land gedekt zouden zijn tot maximaal het in Nederland geldende tarief.
Zijn de zorgkosten in het buitenland dus hoger, dan blijven de 'meer-'kosten standaard voor uw rekening. Een van de belangrijkste redenen om een reisverzekering af te sluiten voor de vakantie. 

Reisverzekering

Maar reisverzekeringen zijn altijd samengesteld uit onderdelen, die wel of niet zijn opgenomen in de dekking. Bij veel doorlopende reisverzekeringen gaat de standaarddekking zelfs niet verder dan een 'bagagedekking' en een deel hulpverlening.  
'Wintersport' is dus zeker geen standaard onderdeel van de dekking. En dat geldt ook voor geneeskundige kosten. Zie er dus echt even op toe, dat beide onderdelen zijn aangetekend voordat u naar de wintersport vertrekt. 

Even bellen

Of bel ons even. Dan controleren wij dat gelijk voor u.

Wij wensen u een fijne en veilige vakantie.

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens