Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020-5312345
  • info@driessenrappange.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Telefoon 020-5312345
15-07-2008

E-marketing?

Zo makkelijk is het om regelmatig met uw relaties contact te hebben!

 Uw digitale nieuwsbrief wordt volledig in uw eigen huisstijl gebracht, zodat de herkenbaarheid groot is.
Bovendien worden aan de rechterkant de belangrijkste buttons van uw eigen website meegezonden. Precies zoals in de nieuwsbrief die u net hebt gelezen Klikt een 'lezer' in uw nieuwsbrief rechts op een van de buttons, dan wordt er direct verbinding gemaakt met uw eigen website! En dat geldt tevens voor het aanklikken van het 'lees verder' onder aan de nieuwsberichten.


Actualiteiten
DossierNet zorgt ervoor, dat u constant over een voorraad 'actualiteiten' beschikt, klaar om opgenomen te worden in uw digitale nieuwsbrief. Vanaf vandaag worden daar dus tevens de nieuwsbrieven van D & O aan toegevoegd. Wilt u zelf nieuwsberichten naar eigen inzicht toevoegen? Ook dat is heel eenvoudig mogelijk.

Terugkoppeling
Maar het allerbelangrijkst is, dat u op de hoogte zult zijn van alles wat uw 'lezers' in uw digitale nieuwsbrief doen. Want bij iedere keer, dat een 'lezer' in uw nieuwsbrief ergens op klikt, wordt dat geregistreerd. Zodat u feilloos kunt teruglezen wie van uw relaties in welke onderwerpen geïnteresseerd is.

Bekijken?
Wanneer u hier klikt kunt u zelf ervaren hoe eenvoudig het is om digitaal met uw relaties in contact te blijven.

En de uitvoering?
Precies zoals de nieuwsbrief die u net hebt bekeken. Een introductietekst die u zelf schrijft, daaronder aanvinkbare losse berichten en aan de rechterkant de belangrijkste buttons van uw eigen website. 

Invoeren relatiegegevens?
Wij hebben voor u de mogelijkheid gemaakt al uw relaties via een éénmalige import uit een excel-bestand in te kunnen lezen. En daarna kunt u direct al uw relaties van nieuws voorzien.

En als iemand uw nieuwsbrief niet wenst?
Onderaan uw digitale nieuwsbrief wordt een link toegevoegd met 'afmelden nieuwsbrief'.

Kosten?
Eénmalig eur.275.-- voor het in uw huisstijl brengen van het sjabloon.
Jaarlijks eur.285.-- voor het onbeperkt gebruik maken van de e-marketingmodule, inclusief 24  nieuwsbrieven per jaar van Bureau D & O. 

Meer informatie?
Kijk op www.dossiernet.nl. Of bel met 024-3 886 998

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens