Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020-5312345
  • info@driessenrappange.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Telefoon 020-5312345

De Nederlandse Luchtvaartpool (NLP)

De Nederlandse Luchtvaartpool  =  Driessen & Rappange Verzekeringen 

 

De Nederlanse Luchtvaartpool (NLP) is overgenomen door een buitenlandse verzekeraar. Het kantoor van de NLP in Amsterdam is  opgeheven en de naam NLP wordt niet meer gevoerd.Desalniettemin worden luchtvaartrisico's in Nederland nog steeds verzekerd. 

 

Ons kantoor is namelijk marktleider in het verzekeren van luchtvaartrisico's. Van oudsher deden wij daarvoor veel zaken met de Nederlandse Luchtvaartpool. Deze samenwerking is voortgezet met de buitenlandse rechtsopvolger 'Axis Specialty Europe SA, Belgian Branch'. Daarnaast doen wij ook zaken met andere buitenlandse luchtvaartverzekeraars, als ook met Lloyd's of London. 

 

Nu er in Nederland geen luchtvaartverzekeraar meer is, kunnen wij, 
Driessen & Rappange Verzekeringen, u wellicht van dienst zijn. Wij werken niet met agentschappen maar u kunt altijd, tegen een aanbrengvergoeding, relaties met ons in contact brengen. Daarmee is uw relatie in ieder geval geholpen. Belangrijk daarbij is te vermelden dat wij onze diensten dan uitsluitend verlenen met betrekking tot luchtvaartverzekeringen. Wij respecteren uw relatie met de eindklant.

 

Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam, echter ons werkgebied is heel Nederland. Ook relatiebezoeken leggen wij zo wenselijk af.

 

Voor meer informatie zie onze website: www.driessenrappange.nl/luchtvaart

e-mail: info@driessenrappange.nl / telefoon: 020-5312345.