Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020-5312345
  • info@driessenrappange.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Telefoon 020-5312345

Drones

 

 

 

 

Voor alle ROC Light & ROC bedrijven hebben wij relevante verzekeringen in huis!

U HOEFT NIET LID TE ZIJN van de KNVvL om bij ons een verzekeringsofferte aan te vragen!! Wij doen aanvragen voor alle Drone bedrijven!

Bij ons kunt u terecht voor de wettelijke verplichte aansprakelijkheids verzekering (dekking €1.000.000,- ) voor uw Drone en het vereiste verzekeringscertificaat, maar ook alle andere limieten uiteraard!

Casco verzekeringen voor uw Drone(s) kunt u bij ons afsluiten tegen gunstige premies, zonder minimum waarde en uiteraard met uitstekende voorwaarden. Denk hierbij aan meeverzekeren van accessoires, transport en dekking bij diefstal. Ook kunnen wij de overige verzekeringen; zoals evenementen, bedrijf's- of product aansprakelijkheid voor uw Drone gerelateerde bedrijf regelen!

KLIK HIER voor ons algemene aanvraagformulier voor uw DRONE verzekering

 

Voor leden van de KNVvL Drones afdeling is er, via ons, een collectieve WA verzekering opgezet en aan te vragen.

 

De premie van een Drones WA Verzekering voor een lid van de KNVvL afdeling Drones, (onder voorbehoud van acceptie) bedraagt € 275,- plus 21 % assurantiebelasting voor de minimale limiet van € 1.000.000,-. Ook andere limieten zijn mogelijk en ook casco, allen met een kortingstarief.

Met het bovenstaande formulier kunt u ook deze verzekering bij ons aanvragen!

Voor meer informatie of een afspraak bel met; 020-5312345 of mail naar info@ajdriessen.nl  tav afdeling Drone verzekeringen.