Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 020-5312345
  • info@driessenrappange.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Telefoon 020-5312345

Historie

Assurantiemakelaar AJ Driessen werd opgericht in 1898, nog voordat de gebroeders Wright de eerste gemotoriseerde vlucht in de geschiedenis maakten.

In 1934 werd het bedrijf gelieerd aan de Bekouw Mendes Groep, toen al een van de grootste assurantiemakelaars in Nederland. De specialisatie in luchtvaartverzekeringen werd omstreeks 1966 ingezet door Maarten Driessen, die de derde generatie vertegenwoordigt.

In 1988 werd Bekouw Mendes overgenomen door Alexander & Alexander, dat op haar beurt in 1998 werd overgenomen door AON, een der grootste wereldwijd opererende verzekeringsmakelaars. AJ Driessen heeft echter altijd zelfstandig geopereerd tot dat het in 2003 fuseerde met Rappange. Sindsdien werken de bedrijven samen onder de naam Driessen & Rappange Verzekeringen.

Als onafhankelijk assurantiemakelaar vertegenwoordigt Driessen & Rappange het belang van de verzekerde. Risico's worden daar ondergebracht waar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit geboden wordt, in Nederland of daarbuiten. Door de omvang van haar luchtvaartportefeuille is Driessen & Rappange voor verzekeraars een belangrijke marktpartij en worden schades door de tussenkomst van Driessen & Rappange efficiënter, sneller, en vaak ook gunstiger geregeld.